Pojištění osob

Aby se vám dobře spalo

Dnešní rychlá doba s sebou přináší nejrůznější životní situace. Mnohé z nich jsou příjemné a milé a rádi na ně vzpomínáme. Mohou ovšem nastat situace i méně příjemné, které Vám mohou výrazně zkomplikovat život.

Vinou úrazu, dlouhodobé nemoci či náhlého úmrtí může dojít k ohrožení Vašeho zdroje příjmů, což se může negativně projevit do životní úrovně Vaší i Vaší rodiny. Vhodně zvolené životní či úrazové pojištění toto riziko výrazně eliminuje. Komplikace mohou nastat i během dovolené či pobytu v zahraničí. Ztráta zavazadel, popř. hospitalizace v důsledku nemoci či úrazu bývají nejčastějšími příklady možných rizik. Před těmito riziky Vás ochrání cestovní pojištění, které je možné dokonce sjednat i on-line třeba v den odjezdu.

Co pro vás můžeme udělat:

 

Životní pojištění

Životní pojištění slouží především k zajištění rodiny a sebe sama. Chrání jednotlivce i jeho rodinu před finančními důsledky nejrůznějších životních situací. Životní pojištění vás uchrání proti riziku smrti, trvalé invalidity nebo smrti úrazem. Vybrat si můžete mezi pojištěním rezervotvorným a rizikovým životním pojištěním.

Zjistit více

úrazové pojištění

Úrazy s sebou mohou přinášet kromě nepříjemných zážitků také životní komplikace, které mohou zkomplikovat finanční situaci pojištěného a/nebo jeho rodiny. Pokud je úrazové pojištění správně nastaveno, může pokrýt ztrátu příjmu a náklady spojené s úrazem a jeho léčbou.

Zjistit více

cestovní pojištění

Cestovní pojištění je určeno pro krytí rizik, hrozících během zahraničních cest nebo dovolených. Jeho základem je krytí léčebných výloh, ale je k němu možné sjednat i celou řadu připojištění. Na cenu cestovního pojištění mají vliv zejména sjednané pojistné limity a cílová destinace. Nabízíme Vám možnost sjednání cestovního pojištění online.

Zjistit více

Garance spokojenosti

spokojených klientů

let zkušeností

%

profesionalita

Chtějte to nejlepší

Naši poradci vám vyberou ten nejlepší produkt na trhu s ohledem na vaší situaci a potřeby.

GDPR

2 + 2 =

info@comfort-servis.cz

+420 774 262 419